Koirametsä Helsinki

Alta löydät kaikki Koirametsä-hakemistomme Helsingin koirametsät. Mikäli listalta puuttuu jokin koirametsä, ilmoitathan siitä meille sähköpostilla faktatcom(at)gmail.com

Helsingissä ja lähiseudulla sijaitsevat koirametsät

Koirametsä:Hinta:Osoite:
🐶 Östersundomin koirametsä (ei aidattu)Ilmainen Puroniityntie 38, Helsinki
🐶 Touhu & Temmellys40€/hVanha Hämeentie 418, Tuusula

Koirametsät Helsinki ja lähiseutu

Vietä laatuaikaa yhdessä koirasi kanssa Helsingin koirametsässä! Koirametsät on koirille ja koiranomistajille tarkoitettuja aidattuja ja yksityisiä ulkoilualueita, joita voit vuokrata käyttöösi. Koirametsissä koirat pääsevät temmeltämään ja leikkimään vapaasti luonnollisessa ympäristössä ilman häiriötekijöitä.

Koirametsät ovat yleisimmin metsäalueita tai muita luonnontilaisia luontoalueita, jotka ovat aidattu. Koko vaihtelee tottakai koirametsän mukaan, mutta yleisimmin alueet ovat laajoja, jopa yli hehtaarin kokoisia alueita.

Koirametsiä voit vuokrata käyttöösi yleensä tuntiperusteisella vuokrahinnalla. Koirametsien tuntivuokrat ovat tavallisimmin alkaen 20-30 euroa tunnilta ja tämä sisältää yhdestä neljään koiraa – riippuen täysin koirametsästä. Suositut koirametsät tai erityisen suositut kellonajat voivat poiketa tästä hinnasta merkittävästikin.