Koirametsä Tampere

Alta löydät kaikki Koirametsä-hakemistomme Tampereen koirametsät. Mikäli listalta puuttuu jokin koirametsä, ilmoitathan siitä meille faktatcom(at)gmail.com

Tampereella ja lähiseudulla sijaitsevat koirametsät

Koirametsä:Hinta:Osoite:
🐶 Vuoreksen koirametsä24€/hKoipitaipaleenkatu 20, Tampere
🐶 Taikakallion Pieni Koirametsä15€/hIrriäistentie 360, Sastamala
🐶 Elometsä23€/hValtolantie 61, Lempäälä
🐶 Haukkumaa25€/hPyörönmaantie 218, Valkeakoski

Koirametsät Tampere ja lähiseutu

Vietä laatuaikaa yhdessä koirasi kanssa Tampereen koirametsässä! Koirametsät on koirille ja koiranomistajille tarkoitettuja aidattuja ja yksityisiä ulkoilualueita, joita voit vuokrata käyttöösi. Koirametsissä koirat pääsevät temmeltämään ja leikkimään vapaasti luonnollisessa ympäristössä ilman häiriötekijöitä.

Koirametsät ovat yleisimmin metsäalueita tai muita luonnontilaisia luontoalueita, jotka ovat aidattu. Koko vaihtelee tottakai koirametsän mukaan, mutta yleisimmin alueet ovat laajoja, jopa yli hehtaarin kokoisia alueita.

Koirametsiä voit vuokrata käyttöösi yleensä tuntiperusteisella vuokrahinnalla. Koirametsien tuntivuokrat ovat tavallisimmin alkaen 20-30 euroa tunnilta ja tämä sisältää yhdestä neljään koiraa – riippuen täysin koirametsästä. Suositut koirametsät tai erityisen suositut kellonajat voivat poiketa tästä hinnasta merkittävästikin.

Tutustu Tampereen ja sen lähiseudun koirametsiin yläpuolella olevasta listauksesta ja varaa aika! Voit myös katsoa kaikki Suomen koirametsät täältä ja tehdä retken koirasi kanssa.